comeback?

Hei!

Long time, no see? Nå begynner det å bli en god stund siden jeg blogget ordentlig. Mye har skjedd siden den gang. Jeg er ferdig utdannet fotograf. Jeg har bodd i Oslo i snart ett år. Og nå om, litt over tre måneder, så flytter jeg til København. Der skal jeg gå på Borups Højskole. Det blir såååå bra!

Fremover kommer det til å skje en del spennende prosjekter. Og ikke minst, det at jeg skal flytte til Danmark. så derfor tenkte jeg at dette var et bra tidspunkt å åpne bloggen igjen. Planen er å få oppdatere så ofte som jeg har tid nå i starten, og mer regelmessig etter jeg har kommet meg til rette i København.

//
Long time, no see? It has been a while since I last blogged now. A lot has happened since then. I have graduated photography school. I have lived in Oslo for almost a year. And in three months, I’m moving to Copenhagen. Where I’m starting at Borups Højskole. I can’t wait!

I have some exciting projects going on right now. So therefore I thought this was a good time to re-open my blog again. The plan is to update as often as I can now in the beginning, and more regularly after I’ve got myself settled in Copenhagen.

IdaFiskaa_06
Picture from a testshoot I did in Copenhagen. Model/ Anna O at Le Managment.

4 thoughts on “comeback?

    1. Jeg skal gå designlinja, også er planen å ha bla. foto som valgfag vedsiden av! Tror det blir veldig gøy! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *