my first magazine cover

_MG_5385

Hei! Jeg har noe spennende å dele med dere. I Februar i år ble den andre utgaven av HYMEN magazine lansert. Og ikke bare var jeg så heldig at jeg fikk en serie i magasinet, jeg fikk også coveret! Begge coverene faktisk. Utrolig gøy, og ikke minst spesielt å se sine egne bilder i butikkhyllene!

_MG_5419

Serien heter “Astray”, og er et samarbeid mellom meg og Maria Pasenau. Den er basert på magasinets tema “I’m the only one”, og også tittelen på serien. Det var en lang prosess, men det så gøy å få jobbe med så fantastisk dyktige mennesker. Jentene i HYMEN er så flinke, og jeg er så happy med hvordan resultatet ble! Ingen tvil om at jeg ønsker å jobbe mot flere magasincover og serier i fremtiden!

_MG_5432

Veldig takknemlig og stolt!

Du finner HYMEN i de fleste Narvesen butikker, eller så kan du bestille det her! Løp og kjøp!

Translate: I have something exciting to tell you. In February this year, the second issue of HYMEN magazine launched. And not only was I lucky to get a series in the magazine, I also got the front cover! Incredibly fun, and special to see my own picture on a magazine cover at the store. My series is called “Astray”, and is a collaboration with Maria Pasenau. You can find HYMEN in almost every Narvesen store here in Norway, or you can order it here

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *